Een blog om te kijken hoe creativiteit zich kan ontwikkelen......
-of toch niet?-

Thats the question!

Groet, Sproet...(alias Hermien)

vrijdag 2 april 2010

Lente

en een nieuw kaartje! Een beetje in frisse kleuren (paars is mijn favoriete kleur en de combinatie met limegroen vind ik mooi)

Afgelopen donderdag, gisteren dus, even lekker de stad in geweest en me een heattool aangeschaft. Ik was natuurlijk eerst eigenwijs (of ik wist niet beter ;) ) en probeerde te embossen met mijn haarföhn, nou, daar lachte dat embossingsspul zich een kriek om, natuurlijk..

Veel te koud!

Dus vandaag maar eens gekeken of het wilde lukken, en ja! Hier is het resultaat (nu nog leren RECHT te stempelen... ;) )Zover de noeste arbeid van de eenogige Sproet (andere oog had een aanvaring met een tak, dus die is even buiten bedrijf ;) )

7 opmerkingen:

 1. Een goeie koop, 't zal je veel geknoei besparen.
  Leuke kleuren bij elkaar, mooie bloemetjes ook. Een kaartje waar je vrolijk van wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zag het nu pas van je oog, ik hoop dat het vlug weer goed komt!
  Ik vind je mailadres niet op je profiel, dan maar hier een antwoordje over de canvasjes. Ik gebruikte crea-coat, ook gekend als servettenlijm. Je kunt er mee lijmen en daarna met hetzelfde spul vernissen. Ik gebruikte dunne canvasjes (2 cm dik), maar die zijn wel wat oneffen aan de zijkant (de prent hobbelt daar wat). Ik beplakte ook al van die dikkere (4 cm), die zijn veel meer effen aan de randen. Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk kaartje, vooral die geponste rand!
  beterschap met je oog, fijne paasdagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooie kaart en 'een beetje scheef juffert goed', zei oma altijd :) Gewoon doen alsof het zo hoort, als je niets zegt valt het niemand op (ik moest zoeken naar het scheve).
  Sterkte met je oog!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. He, ik begin me al een echte mede crea blogger te voelen! Dank dat jullie wat commentaar achterlaten, nieuwsgierig als ik ben vind ik het natuurlijk leuk respons te lezen!

  Anneke, bedankt voor je uitleg over de lijmen en het canvas, ik ga volgende week op stap!

  Mijn oogje knapt met de dag wat op, moet alleen ws nog wel weken zalven om te voorkomen dat ik het 'wondje' weer los trek..

  Dymphie, je hebt een oma naar mijn hart! :)
  Goed weekend!
  Sproet!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zag je al de leuke candy op de blog van "deze is ook leuk". Je kunt er mooie prijzen winnen door alleen maar een berichtje achter te laten. Loopt nog 2 dagen, er zijn al 98 berichten, bij 100 doet Dymphie er nog wat prijzen bij, meedoen dus! Ik dacht niet dat ik je naam er al tussen zag staan.Op mijn blog staat er rechts in de kantlijn een link naar "deze is ook leuk"
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Anneke,
  Bedankt voor de tiP! ik heb me aangemeld!
  Groet, Sproet

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties, positief, negatief, humoristisch of kritisch, zijn erg welkom!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails