Een blog om te kijken hoe creativiteit zich kan ontwikkelen......
-of toch niet?-

Thats the question!

Groet, Sproet...(alias Hermien)

zaterdag 26 juni 2010

En noggus...

Voor alle mensen die de blommetjes nu al eens te vaak hebben gezien: pakt uw biezen, want er komt nog eentje..! (en nog..........eentje)
Eerst maar even spieken WELKE ik al geplaatst heb, want ondergetekende is niet altijd even goed van memorie ;-)
Beide kaartjes deels gerecycled, ik had een pons uitgeprobeerd wat niet helemaal goed lukte, dus de onderzijde van de kaartjes eraf gesneden..

Toen, voor het bovenste kaartje een voorbeeldstukje behang (zie eerdere posting) ingelijmd.

De afbeelding in 2 kleuren gedaan, vervolgens helder geëmbossed om te kijken of de kleuren dan ook wat intenser werden... (u mag zelf oordelen)

Onderste kaartje spreekt voor zich, ik blijf wel wat worstelen met de polkadot stempel, hij ´pakt´ niet overal even goed, nu stoort het me niet super, het geeft wel een beetje verweerd effect, maar ik zou toch willen dat ik die stempel eens vólledig afgestempeld kreeg!

Ik hoor graag tips van ervaren meelezers!

Goed weekend,8 opmerkingen:

 1. Leuk met de stempel in 2 kleuren!
  Ik ben ze nog niet moe hoor, je blommetjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind de bloemetje super en leuk dat je laat zien dat je heeeel veeeel kanten op kan met 1 stempel!!Ik vind ze weer mooi!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi

  mooie kaartjes!!!

  mooi gestempeld!!

  gr regina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi meiden, wat leuk dat jullie langskomen met allemaal complimenten! Heeft iemand van jullie nog een oplossing voor wat beter 'dekkend' stempelen. Ik heb het idee dat de clearstamp stempel niet goed 'pakt', er blijft wat lucht zitten onder de stempel, wat volgens mij de reden is van ...

  Zijn er ook tips en trucjes om dit beter te krijgen??

  Alvast bedankt voor het meedenken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb het met sommige clear stempels ook, zeker in combinatie met distress inkten, dat ze niet goed willen "pakken". Een goed harde onderlaag is belangrijk maar ook het soort papier en de inkt speelt een rol. Veel proberen zou ik zeggen en mislukkingen niet/nooit weggooien :) komt altijd nog eens van pas!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nu ben ik hier noggus, bedankt voor je lieve reactie op mijn stofpapier. Als je me je adres mailt stuur ik je het kaartje op, als je dat wilt tenminste!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi, zojuist voor het eerst op je blog beland! Mooie dingen maak je zeg! Leuk!

  Ik las ook je vraag ovet clearstamps en inkt. Ik herken je probleem wel. Wat ik dan meestal doe is eerst een 'proefafdrukje' op een kladblaadje maken met inkt van VersaFine. Die dekt goed maar is niet bestendig tegen de bijvoorbeeld inkleuren met copics of zo. Daarna duw ik de stempel in de inkt waarmee ik wil werken en dan dekt het beter. Ik hoop dat je hier iets mee kunt?

  Groetjes Marlieke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. He, dank Marlieke, dat ga ik zeker proberen!

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties, positief, negatief, humoristisch of kritisch, zijn erg welkom!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails