Een blog om te kijken hoe creativiteit zich kan ontwikkelen......
-of toch niet?-

Thats the question!

Groet, Sproet...(alias Hermien)

donderdag 20 oktober 2011

Terug van weggeweest

Hoi allemaal!

Inmiddels zijn we alweer een paar daagjes thuis, na een weekje relaxen in Turkije..

Helemaal relaxt was het niet, want de heenreis, en dan m.n. de landing, verliep niet zo prettig (understatement)
Het was erg slecht weer in Antalya, we werden gelijk in de file gezet en de piloot wist te vertellen dat er meer dan 100 vliegtuigen in de buurt ´hingen´ te wachten op de landing..

dat soort informatie is nou niet iets wat ik wil weten, maar vooruit, dat ging nog. Erger was de enorme turbulentie en luchtzakken...daar werd ik toch wel wat groen van..

Toen de buurvrouw hartstochtelijk in een zakje begon te kotsen heb ik me weten te redden met mijn waterflesje en sjaal, flink natmaken en deppen en rustig doorademen..

Uiteindelijk werd de landing ingezet en toen we op een paar meter boven de grond waren en de opluchting al voorzichtig door het raampje gluurde, toen maakte de piloot een doorstart..

Hoorde je voordien nog wat gefluister (en huilend kind) na de doorstart was het doodstil in het vliegtuig.

Naast me zat manlief in de kramp (de leuning bleef net heel) ikzelf werd juist heel rustig..

al met al hebben we nogmaals geprobeeerd te landen, nu tegen de wind in, en dat lukte..Nog niet eerder was ik zo blij vaste grond onder de voeten te hebben!! pffffffffffffff..

Dus nu weer thuis, de bruine kleur (voor zover aanwezig) rent met sneltreinvaart de deur uit, ondanks mijn verwoede pogingen met zelfbruinende creme toch nog een beetje het vakantiegevoel vast te houden en morgen mag ik alweer een dagje aan het werk..

Intussen had de postbode het druk, kreeg nog een prachtkaart van Rein en Godelieve (en een mooi bestempelde wasknijper met lint) die verschijnen  hier binnenkort op de kiek..

Verder is de voorraad niet bijna op, maar schoon op, dus voorlopig nog even geen kaartjes van eigen hand, gelukkig zijn er genoeg creatievelingen over om te bezoeken..

5 opmerkingen:

 1. Zo, dat was spannend en eng...knap hoe je je gehouden hebt!
  Hoop dat je verder genoten hebt van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. meid, wat leuk dat je er weer bent. ik had je gemist ☺
  En wat een verhaal, ik zie het zo voor me, nu wel een beetje lachen (kiespijn) maar ik zo nooit meer vliegen hoor, ☻

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een bloedstollend verhaal. En ik hou al niet van vliegtuigen, nu al helemaal niet meer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh! Wat een verhaal! Pfft ik zou dus ook niet meer in een vliegtuig stappen ... goed dat je het zo uitgehouden hebt, als je buurvrouw zo begint dan wordt je meteen zelf ook helemaal extra naar pffft heftig maar gelukkig wel een fijne vakantie gehad en nu weer relaxed de voorraad aanvullen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een belevenis. Spannend. Gelukkig ben je weer gezellig thuis en op je blog te vinden. Doe het nog even rustigjes aan, want voor je het weet gaat alles weer z'n gangetje.

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties, positief, negatief, humoristisch of kritisch, zijn erg welkom!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails