Een blog om te kijken hoe creativiteit zich kan ontwikkelen......
-of toch niet?-

Thats the question!

Groet, Sproet...(alias Hermien)

woensdag 28 december 2011

Kerstkaartjes

Omdat de puf ontbrak heb ik dit jaar, voor het eerst in jaren, geen zelfgemaakt kaartje verstuurd... Een simpel maar leuk kaartje, dat vond ik tenminste zelf wel (dat het ook nog eens erg goedkoop was was bijzaak, maar wel een leuke ☺)

Het voelde wel een beetje vreemd, maar vooruit..

Volgend jaar beter en voor je het weet IS het al volgend jaar.

Natuurlijk wens ik iedereen een heel goed nieuw jaar, dat er wensen vervuld raken én dat er vooral ook wensen over blijven!

Veel liefs,

3 opmerkingen:

 1. hoi sproet, denk maar eerst lekker aan jezelf ! jij komt op de eerste plaats met je gezondheid, de mensen mogen al blij zijn dat ze uberhaupt een kaartje krijgen, je kan ze ook altijd een sms of een e-card sturen ;) verzorg jezelf maar goed, op een dag staat de inspiratie voor de deur en de energie waait je lichaam binnen, dan zal het aan jou zijn of je ze toelaat he ? kop op, komt wel goed, de wereld bestaat uit meer dan kaartjes maken (alhoewel hahahaha....).
  het ga je goed en verlies de moed niet, wij wachten wel op je
  toch nog een fijne jaarwissel,
  afspraak in 2012 ! Doei,
  liefs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Joh, beter een kaartje, dan geen kaartje. Alhoewel, wat er is aan genegenheid is kan toch al niet meer stuk! Het past alleen niet zo bij jou om een ander kaartje te sturen, maar dat moet wel kunnen.Denk eerst aan jezelf en de rest volgt vanzelf. En de inspiratie komt als je er niet op wacht. Ik wens je veel voorspoed en gezondheid toe.Liefs, Marleen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zo, en nu heb je jezelf weer een nieuwe traditie bezorgd: op jacht naar leuke betaalbare kaarten, meid daar gaat een tijd in zitten... ;)


  Voor jou en je dierbaren de beste wensen voor een prachtig 2012! Afspraak in september?

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties, positief, negatief, humoristisch of kritisch, zijn erg welkom!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails