Een blog om te kijken hoe creativiteit zich kan ontwikkelen......
-of toch niet?-

Thats the question!

Groet, Sproet...(alias Hermien)

maandag 27 februari 2012

Voor Janine en Marleen

Op hun eigen blogs ( Janine en Marleen ) kwamen ze al even voorbij, de ´kaartjes´ die ik maakte..(Janine haar verjaardag, Marleen voor onze eerste dagje uit)

Hier nog even mijn eigen kiekjes!

Voor Janine maakte ik van karton (dat bij ons op het werk tussen de enveloppen zit en normaal weggegooid wordt) een soort van collage waarin ik twee knoppen wilde verwerken die ze dan weer kan gebruiken bij het maken van haar dozen..


labels maakte ik al eens eerder..


Stukje aquarelpapier als ondergrondje om de kleuren van de knoppen terug te laten komen..


Swirl blaadjes stempel van different colours..


nog een snufje bruin onder -en bovenaan..wat witte stains hier en daar opgedrukt en de achterkant ook nog wat versierd (geen foto´s van)

Voor Marleen een kaart in ´oud-hollandsche´ sferen.. het ontstond gewoon terwijl ik bezig was..het rechterdeel van de correspondentiekaart door de cuttelbug gehaald om wat reliëf te maken..

De linkerkant is iets van kleurtjes over elkaar en uiteindelijk met een impressabilaty gesponsd lintje uit de voorraad nog extra vastgenaaid..grappig dat je door het gebruik van blauw en rood al snel een oud hollands sfeertje krijgt.

(Stempels: geen idee welk merk)5 opmerkingen:

 1. Ik had al met de neus op het kaartje gezeten en snapte maar niet hoe je dat had gedaan. Fijn, de uitleg. En ik ben de gelukkige eigenaar van zoiets moois! Janine en ik zijn grote bofferds.Leuk idee van die knoppen. Groetjes, Marleen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. vanmijvanmijvanmij ☺ ik vind het zo geweldig origineel gemaakt je had me geen groter plezier kunnen doen, de knopjes zijn geweldig, ik zag zulke nog nooit, echt helemaal top!! Nogmaals heel erg bedankt en een dikke knuffel voor jou. lieve groeten van je zwili

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk idee omdie knopjes zo te versturen!
  Origineel kadootje zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt jezelf overtroffen voor die 2 dames! Ze halen duidelijk het beste in je naar boven :) Wat een leuk idee om die knopjes op een kaart te verwerken.
  En de tweede is ontstaan terwijl je bezig was, heel herkenbaar :) Die is echt heel mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kaarten Sproet. Die van Janine heb ik zelf kunnen bewonderen. Schitterend!
  Maar die voor Marleen is ook heel mooi geworden.
  Groetjes,
  Ini

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties, positief, negatief, humoristisch of kritisch, zijn erg welkom!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails