Een blog om te kijken hoe creativiteit zich kan ontwikkelen......
-of toch niet?-

Thats the question!

Groet, Sproet...(alias Hermien)

zondag 20 mei 2012

Workshop bij Art Journey!

Gistermiddag lekker bezig geweest bij AJ in Sleen, voor de tweede keer en ook deze keer was het hartstikke gezellig en leerzaam!

Hier de vruchten van noeste arbeid:1:

2:

3.4.


De eerste kaart was met een techniek die ik al eerder had geleerd tijdens de beurs in Hardenberg alleen maakten we nu een complete kaart.

De tweede kaart was om te laten zien wat je met restjes kunt maken en op de kaart hebben we distress markers gebruikt samen met een waterpen om de afbeeldingen in te kleuren. Er hoort nog een gestempeld stukje tussen met bijtjes of wespen, maar ik denk dat ik er nog een tekst tussen plak.

De derde kaart (een van mijn favorieten, maar dan een beetje rechter..☺☺☺) is gemaakt met deze stempeltjes (en soortgenoten). Toen ik het voorbeeld zag dacht ik dat het een stempel was van een krans maar het zijn allemaal ministempeltjes die je zelf in een cirkel (hart, vierkant, lijn.. noem maar op)  stempelt, beginnend met de grote afbeeldingen in lichte kleuren, daarna wat kleinere afbeeldingen in wat meer uitgesproken kleuren.

Mijne is wat scheef, maar u snapt het principe vast...Ook hebben we die ´bal´gemaskerd zodat de tekst en afbeelding eronder door lijkt te lopen. Verder kregen we een suggestie voor een mooie grijstint (distress eh....daar kom ik nog op terug..) voor de tekst, ik vind em prachtig!


De vierde kaart (ook een van mijn favorieten!) is gemaakt met distress inkt in een techniek die ik nog niet kende

Wij stempelden alleen eerst op een hele kaart die we later in stukken sneden.

(ik denk dat ik een witte achtergrond kaart leuker vind, maar ik heb een mooie achtergrond stempel aangeschaft zodat ik zelf ook nog even kan oefenen ☺☺☺)

Al met al een gezellige en geslaagde middag (eigenlijk moet ik vaker gaan...!)


10 opmerkingen:

 1. Wow, mooie kaarten heb je gemaakt. Die kransjes zijn erg leuk, ook de 'slinger' variant! En die regenboog techniek ga ik direct van naderbij bekijken, erg mooi resultaat!
  Je komt daar waarschijnlijk vandaan met heel veel inspiratie, toch leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een produktie! mooie kaarten vooral de
  laatste vind ik erg mooi..

  groetjes Ida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kaarten heb je daar gemaakt. Kan mij voorstellen dat je veel inspiratie opdeed.

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Herkenbare verzameling kaarten. Ik was er gisteren ook en vond het ook erg gezellig en leerzaam. Ik vond vooral de regenboogkaart erg leuk om te maken.
  Groetjes Karin
  p.s. De grijstint heet Weathered wood.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, dat ziet er super uit! De laatste is mijn favoriet, erg leuke techniek...

  Creatieve groetjes,
  Marit

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ja die vierde is echt super, en ook leuk de video erbij ,kon ik gelijk even meegenieten,op julliekaart heb je ook wel een hele mooie stempel gebruikt meid, prachtig je werkjes allemaal. super dag lijkt me? Heb je nog bekenden gezien??

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geweldige kaarten heb je gemaakt. Wat een leuke workshop. Ze zien er allemaal even prachtig uit.Vind die regenboogkaart wel erg leuk.
  Groetjes,
  Ini

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat veel, wat mooi, wat inspirerend. Hardenberg. Voor herhaling vatbaar. Sleen, ook nog eens mijn wens.Je hebt er een prachtig filmpje bij geleverd. Wat een idee om het zo te doen. :-) Volgens mij zit je weer boordevol nieuwe ideetjes om uit te voeren. Het werkt aanstekelijk. Groetjes, Marleen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit zijn echt heel mooie kaarten geworden.
  Dank zij jouw blog kunnen we ook weer aan de slag om de diverse technieken uit te proberen. Bedankt!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties, positief, negatief, humoristisch of kritisch, zijn erg welkom!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails