Een blog om te kijken hoe creativiteit zich kan ontwikkelen......
-of toch niet?-

Thats the question!

Groet, Sproet...(alias Hermien)

maandag 4 juni 2012

AJ 2e hands stempelmarkt en make & take

Afgelopen zaterdag, op tijd uit bed gesprongen, spijkerbroekkie aan, kom ik beneden schijnt de zon volop, dus weer naar boven, 7/8 ste legging aan, paar lage pumpjes (het is zulk mooooooi weer)

Vriendin opgepikt, gezellig samen onderweg..In no time ter plekke, alleen rijden duurt toch een stuk langer (bep bep bep ☺☺☺)

Even voor tienen, het was al druk, maar ook KOUD!

Twee grote kramen (in mijn fantasie zou het een soort uitgebreide markt zijn, dat geeft wel weer hoe goed ik in kan schatten... (NOT)) maar een heleboel leuke spulletjes!

Na een kraam doorgespit te hebben zodanig afgekoeld dat het tijd was voor een bakkie en een workshop (en lekker opwarmen)

Gezellig!

Hier de ´buit´, ik kreeg ook nog een prachtige Hero Art stempel (pastel petals) van mijn vriendin, die  is helemaal geweldig!!
Gekregen: 


Er zit ook nog een verhaaltje aan die stempel links onder...vriendin spotte deze en had em in haar hand..ik zei dat ik het ook een prachtige stempel vond (stond nog met mijn neus in ander leuks) ze legde em weer neer..

Even later stap ik richting stempel en wordt ie net door iemand anders gepakt..ai ai...maar die legde em weer neer..dus ik pak em, met de opmerking ´o, je hoeft em niet?´

(stom natuurlijk, want dan wordt dat ding ineens toch wel heel begeerlijk ☺☺) dus ze bedacht zich, ´o, toch maar wel..!´

Toen ging ze Jolande vragen, wat die nou van de stempel vond, ik bromde dat het natuurlijk een foeilelijk ding was en Jolande ging dat zitten bevestigen..(Thx, Jolande ☺) dat maakte dat de dame in kwestie zo lief was om die stempel mij te gunnen..

En zo is het gekomen... mijn label van de make & take was compleet mislukt (zelfs de tekststempel er nog op de kop opgekregen (een mens heeft talent of niet...☻☻), de tweede make & take was een boekenlegger, die moet ik nog even op de kiek zetten, dus dat volgt later!


9 opmerkingen:

 1. die ander was ik, en ik gun je het van harte!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijke buit! En die kleurtjes inkt zien er ook super uit trouwens. Veel plezier ermee!

  Groetjes,
  Marit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke buit! Super van die stempel, die je nu toch mooi bij jou thuis hebt liggen, en fijn dat Ellie het uiteindelijk weer weglegde.
  Mooie nieuwe kleurtjes inkt, je kunt je voorlopig weer met van alles vermaken. Veel plezier ermee!
  Groetjes van Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie verzameling. Groetjes, Marleen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou als je jou verhaal zo hoort zie je het bijna voor je gebeuren, haha, en ik vind die laatste foto stempel onderin links het mooist, zag ik nog mooit, die had ik dus ook niet laten liggen ;)))

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een bofkont...je hebt prachtige stempels gescoord!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou, je bent zeker niet voor niets geweest. Leuke buit. En super dat je die stempel nog te pakken kreeg.
  Veel stempelplezier ermee!
  Groetjes,
  Ini

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Als ik het zo hoor hebben jullie er net niet voor gevochten, haha :) Mooie buit hoor! De pastel petals heb ik ook, dat is wel een mooi kadootje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk verhaal dat er achter schuilt! Mooie spullen ook!

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties, positief, negatief, humoristisch of kritisch, zijn erg welkom!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails