Een blog om te kijken hoe creativiteit zich kan ontwikkelen......
-of toch niet?-

Thats the question!

Groet, Sproet...(alias Hermien)

zondag 2 september 2012

Teveel...

Gister weer eens richting een beurs getogen en wel naar de knotsgekke kaartendagen in Zwolle.

Vorig jaar was dat mijn allereerste keer (ik was nog maagd-elijk☺☺...) dat ik een stempel/scrapbeurs bezocht en ik was vanaf toen eigenlijk heel erg verliefd op de Ludiec stand..

Zulke leuke stempels en zo´n leuk effect, met die fleurige kleurtjes......hmmmm ♥♥♥
Dus eigenlijk, eigenlijk was die stand mijn voornaamste doel (naast de papiervoorraad aanvullen)...

Kaartjes online gekocht, goedkoop treindagkaartje versierd (wist je dat je bij de NS dagtrips kunt kijken of er een dagtrip is die goedkoper uitpakt dan een dagretour??...ik kocht een dagretour en toegangskaart voor iets in Zeeland, maar ben gewoon in Zwolle uitgestapt..zo was ik voor 14 euro heen en terug!)en......op tijd opgestaan (dat is dan weer het minder leuke van zo´n uitstapje..maar zeker de moeite waard!)

Ipadje mee, gratis wifi in de trein en voor ik het doorhad stond ik in Zwolle..! Bij de bushalte 3 andere dames die allemaal richting beurs bleken te gaan.

Voor het eerst in mijn vijftigjarige lentes (´herfst-jes´ is misschien een betere uitdrukking ☺☺☺) de ov chip gebruikt, dus daar hoeven we ook niet meer wakker van te liggen!..

Bij de ludiecstand heb ik me niet.. ingehouden en een prachtige aanvulling op mijn verzameling stempels gekocht..(dat een mens verliefd kan zijn op stempels..hahah), ik bleef maar kijken en fotootjes schieten (met toestemming)

Ik kreeg ook nog twee kaartjes/labels kado..

Deze stijl van stempelen vind ik dus heel erg  mooi/leuk!!

Toen nog een workshop gedaan bij de scrapheap , gewerkt met een sheet, gesso, distress stains en een label

en daarna nog een workshop bij Stampin´up een merk dat nog niet in Nederland verkrijgbaar was maar vanaf dit (of volgend?) jaar komt daar verandering in.

Erg mooie stempels, stanzen en enthousiaste medewerkers!Tijdens de beurs allerlei leuke mensen ontmoet, een dame ontmoette ik al wachtend op de bus en die kwam ik daarna ook continu weer tegen op de beurs, gezellig gekletst, info uitgewisseld, geworkshopt..kortom: ik vond heb me prima vermaakt!!

Vandaag lag de buit te glunderen op de tafel, dus kon ik de verleiding niet weerstaan en heb ik nog 3 kleine kaartjes gemaakt...(ik koop vaak afsnijsels en uitgestansde delen, daar maak ik dan weer leuke kleine kaartjes van- dat leuk vind ik dan zelluf hoor, u mag er anders over denken ☺☺☺!)

Een goed weekend nog en veel crea-plezier!13 opmerkingen:

 1. Wat een belevenissen en wat een mooie stempels van Ludiec he? En de creaties van je workshops zijn erg mooi.
  groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sedert het begin van je blog is je stempelvoorraad/knutslevoorraad al aardig aangedikt denk ik ;) Hier idem :)
  Mooie kaartjes, labels, leuke workshops zo te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een beurs heb ik dit jaar ook voor het eerst bezocht. Ik moet zeggen, dat ik me kon inhouden, maar het werkt zeker op de 'hebbe-hebbe-klieren' (-;
  In ieder geval heb je leuke workshops gevolgd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Grappig ook ik ben leuke mensen tegengekomen daar op die beurs. 2 ervan volgen nu zelfs mijn blog en ik die van hun. Waar zo'n beurs al wel niet goed voor is ;) Ik ben erg benieuwd naar de kaartjes die je hebt gemaakt. ps heb jij het blog van de busdame, zij heeft wel die van mij opgeschreven maar ik ben vergeten om die van haar te vragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het lijkt me heerlijk om naar zo'n beurs te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een vruchtbaar dagje dus. ben benieuwd wat je met al je nieuwe aanwinsten gaat doen :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Altijd leuk z'on beurs en dan thuis nog lekker nagenieten en freubelen met de nieuwe aanwinsten!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Als ik jouw verhaal zo lees, krijg ik bijna spijt. Leuk heb je het in ieder geval zeker gehad. En inspirerend zo te zien aan de mooie creaties. Nog meer keuze in de kast. Heerlijk, nietwaar?! Groetjes, Marleen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Waaahaaaaa!!! Ludiec is bij mij ook altijd zo favoriet vanwege hun mooie stempels en teksten. Ik ga er nooit aan voorbij en ga ook nooit met lege handen weg. Wel een lege(re) portemonneee, ha ha!
  Je hebt meteen mooie creaties gemaakt, leuk!
  Rust lekker uit en geniet lekker na van die Knotsgekke dag en van je nieuwe aanwinsten!
  Lieve groetjes van Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gezellige en leerrijke dag, zo te zien.

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De dame van de bus/beurs heeft zich ook prima vermaakt.Mijn hoofd was te klein voor alle ideeen die ik heb opgedaan.Fijne vakantie!
  groetjes,Ina.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik herken je verhaal over Ludiec helemaal! Kan er ook nooit wegkomen. Zulke leuke voorbeelden en stempels. Zo te lezen was dit niet de laatste keer dat je naar een beurs bent geweest. De Art Specially is ook een aanrader!
  Groetjes, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik herken je verhaal over Ludiec helemaal! Kan er ook nooit wegkomen. Zulke leuke voorbeelden en stempels. Zo te lezen was dit niet de laatste keer dat je naar een beurs bent geweest. De Art Specially is ook een aanrader!
  Groetjes, Petra

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties, positief, negatief, humoristisch of kritisch, zijn erg welkom!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails