Een blog om te kijken hoe creativiteit zich kan ontwikkelen......
-of toch niet?-

Thats the question!

Groet, Sproet...(alias Hermien)

zondag 25 november 2012

Foto ruimte op?

Even een vraagje voor bloggende meelezers, ik krijg de melding dat de fotoruimte op is, hoe hebben jullie dat opgelost, gewoon aan het betalen geslagen, of is er nog een omweg(etje?)


8 opmerkingen:

 1. ik had een paar minuten geleden hetzelfde probleem en heb betaald, misschien te vlug?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Niet betalen! Eerst kijken naar het Picasa webalbum waar de foto's van je blog staan. Staan daar dubbele in, dan kun je die weghalen, maar wel opletten dat je die weghaalt die niet verbonden zijn met een foto op je blog, want dan verdwijnt ie ook van je blog. Ook kun je de foto's die erop staan verkleinen (minder pixels) dan kan je er veel meer kwijt. Veel werk, maar het scheelt. Of de oudere berichten verwijderen... Succes! Of sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. niet betalen hoor ! gewoon opkuisen in je eigen picasa.. heb ik ook net gedaan. blijkbaar onthoudt picasa ALLE foto's (dus ook van oude candy's waar je met meegedaan hebt enz.), dat neemt veel plaats in. Zie mijn blog... voor ook andere reacties,
  succes, grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sterkte ja, dat vooral. Waarom betalen jullie nu niet gewoon. Dat begrijp ik niet. Kost echt niet zoveel hoor. Je blog is toch wel een klein bedragje waard, of niet????

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb ook niet betaald toen ik die melding kreeg.
  Inderdaad ben ik in Picasa gaan neuzen wat er dubbel in stond, en het dubbele verwijderd, maar ja, ook opletten dat je de goede dubbele weghaalt, anders verdwijnt er eentje uit je blogbericht en moet je die foto er op nieuw in zetten.
  Als je dan nieuwe blogberichten maakt, dan verklein ik mijn foto's tot het kleinste formaat om nog leuk op mijn blog te komen, voordat ik ze op mijn blog zet. Als je geen fotobewerkingsprogramma hebt kun je de boel ook anders "foppen". De foto's die je op je blog wilt zetten, daarvan geef je aan dat je die wilt mailen en je kiest dan voor formaat "kleinste". Dan komen ze in een bijlage in je mail, die bijlagen kopieer je naar een bestand, en van daaruit laad je ze op je blog. Maar dat is alleen handig als je geen fotobewerking hebt.
  Het scheelt een wereld aan ruimte en je krijgt meteen de bloggermelding niet meer.
  Succes ermee, want hoe dan ook heb je die zeker nodig!
  Leive groetjes van Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou heel simpel, download photoscape free, en verklein je foto's voirdat je ze plaatst, en verklein ook even die ouwe foto's van je oude logjes ;))))) en klasr is kees.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja...bij mij was het ook weer eens zo ver. Ik upload de foto's dan via google plus. Op je blog kun je ze dan via een web album uploaden...succes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Alle foto's groter dan 200kb vervangen door een kleinere versie, dat heb ik gedaan; je kunt het zien in je PICASA map. Als je er veel van bv 2Mb in hebt staan is je 1Kb erg gauw vol...

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties, positief, negatief, humoristisch of kritisch, zijn erg welkom!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails