Een blog om te kijken hoe creativiteit zich kan ontwikkelen......
-of toch niet?-

Thats the question!

Groet, Sproet...(alias Hermien)

zaterdag 3 november 2012

Strooptocht in Uttereg!

Ofwel, voor niet Nederlandsche gasten: ´strooptocht in Utrecht´ en wel op de Kreadoe!

(ik denk dat het een eenmalige actie was, want oh, wat was het druk!! De ellebogen van jan en alleman ben ik nu nog uit mijn zij aan het vissen en ik denk dat menigeen blauwe tenen heeft opgelopen van mijn (en andere) sleurtassen..poe!)

Maar goed, al met al leverde het wel weer een buit op waar ik erg blij van word/ben en weer word!

De grootste liefde blijft de Ludiec stand en daar heb ik ook heerlijk staan genieten en fotootjes genomen om de inspiratie wat in stand te houden!

Hier een impressie van de aankopen en dan gooi ik het (over)vermoeide lijf op de sofa....☺☺☺









Dat ik erg verblind was is te zien op de tweede foto, bij thuiskomst bleek het rubber van mn leuke dennentakje er niet op te zitten..de stempel zo uit de bak gepakt, in het mandje gelegd..en tsja...wie checkt nou zo´n onderkantje..?? Ik dus niet.. ☻☻

(al een mail gestuurd, komt vast goed)


De tweede stempelset was een leuke van scrapbookzolder
op de link kun je em beter zien...de foto glimt wat teveel door de flits, daar ook nog een leuke workshop gedaan, de foto volgt later.

Verder een berg papier, nog een versamark pen en een klein kars stempeltje (niet op de foto) en nog een workshop bij Stampin up (foto volgt nog)

Dat wordt morgen vast even wat uitproberen!!
Goed weekend allemaal!





10 opmerkingen:

  1. Fijne creatieve dag morgen...

    Groetjes,
    Jeanine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Op de valreep van naar bed gaan zie ik je aankopen voorbij flitsen.
    Oooh, je had weer last van Ludieceritis, en dat is een ernstige aandoening hoor, moet je niet onderschatten! Ha ha, leuke aankopen meis, daar ga je vast weer heel veel moois mee maken, ik zit er al met spanning op te wachten.
    En papier, dat had je natuurlijk ook nog niet, net als ik kom ik er altijd met pakjes van het één of ander vandaan.
    Heel veel plezier met al je aankopen, geniet er maar lekker van, rust morgen en de dagen erna goed uit, en voor straks, slaap lekker!
    Lieve groetjes van Yvon (die nu ook haar bed in duikt!)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. GENIET!!!..en ik zie een verslaving als ik er een zie... LUDIEC...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Yep das de reden waarom ik er niet heen ga ;)) ook al weet ik dat het vast genieten zal zijn, maar ik spaar alles voor de AS 😉 mooie buit heb je Mien, ben benieuwd wat eruit komt, en ja dat van die " missing" act had ik afgelopen jaar ook op de AS, bestelling vooraf gedaan, 10 flesjes dylusion spray, ik pak de tas aan, kijk er niet in en betaal, thuis zaten er maar 9 in 😪tja..... Doe je maar een keer zoiets 😉 fijne zondag!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ziet er goed uit ! wel jammer van je 'houtje', een dure aankoop, niet ? ik denk wel, dat je dat op de eerst volgende beurs makkelijk kan inruilen voor een goed exemplaar hoor ! proberen is de boodschap.
    en wat een gedoe daar op de beurs, jammer dat het zo moet... bederft soms wel de sfeer vind ik.fijn dat je toch nog vanalles op de kop hebt kunnen tikken, ben benieuwd wat je er allemaal mee gaat maken !
    grtjs, martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. zo te zien kun je weer jaaaaaaaaaaaaaaren vooruit... ik heb ondertussen een bolletje wol voor je gescoord, zoek pen 15 maar vast op! to de 17e of misschien eerder als ik voor mn werk naar Groningen moet (op een maandag ik meende de 12e??) sissie3

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oh wat een heerlijke verzameling nieuwe aanwinsten!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een prachtige aankopen!! Ik zie er heel wat herkenbaars bij zitten die ik ook thuis heb liggen. Ik heb ook weer flink ingeslagen bij ludiec :)

    Inderdaad jammer dat als het zo druk is iedereen elkaar aan de kant gaat duwen.... Wij zorgen altijd dat we 's morgens vooraan in de rij staan en dan lopen we helemaal door naar achteren en beginnen daar met het bekijken van de stands zodat je overal bij kan en op je gemak alles kan bekijken...

    Groetjes Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leuk verslag heb je gemaakt en wat een topbuit gescoord! Leuke kerststempels ook! Het was dus een welbesteed dagje....ik hoop dat je er nog lang van nageniet en laat de creaties maar komen ;-)!

    Groetjes,
    Marit

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Voortaan ook maar mijn stempels omdraaien voor ik betaal :) Mooie buit hoor!

    BeantwoordenVerwijderen

Reacties, positief, negatief, humoristisch of kritisch, zijn erg welkom!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails