Een blog om te kijken hoe creativiteit zich kan ontwikkelen......
-of toch niet?-

Thats the question!

Groet, Sproet...(alias Hermien)

woensdag 24 december 2014

Grande Finale Kerst

oops, nou kwam ik toch niet uit met al mijn kaartjes vóór de kerstdagen, dus besluit ik maar om alles wat nog in het vat zit (lees: op de harde schijf staat☺) als een posting te doen, dan begin ik volgend jaar ( is dat volgende week al?? JA!!) met een schone lei!een kaartje met een distress achtergrond over een gesso resist met de tekststempel van Papermania, daarop stempel van stamp -it veelvuldig afgedrukt.


een rode kerstster gestanst en washi geplakt, klaar!


De volgende hetzelfde principe alleen met een kerstbal die ik probeerde te stansen uit de folie waarin mijn infuusvloeistof wordt geleverd..de details kwamen niet los, maar ik vond het effect zo ook leuk!


zelfde behandeling als t kaartje hierboven ☺hetzelfde achtergrondje voor deze kaart, bestempeld met stempels van DC (different colors-dennentakje) en tekst (stamp-it)van de buurvrouw kreeg ik dit kerstige blauwe lint, daaraan de rode kerstbalstans gehangen.


ik had een A4 vel en daarvan had ik de bovenste helft in blauwtinten gesponst, de onderste helft in rood/groen, uit dat A4tje snij je 6 vierkanten...bij dit kaartje de wreath stans gebruikt als uitsparing..
tekststempel van stamp-it, rand bestempeld met stempels van DC.


en die krans gebruikte ik op dit volgende kaartje!achtergrond gesprayd met dylusions en vervolgens de stamp-it stempel met lichtgrijs herhaald gestempeld, middenstuk vrijgelaten, daarin een twee stempels van stamp-it


hoeken bestempeld met hederablad van DC
kaartje versneden en verhoogd opgeplakt de letters JOY gestanst uit een kerstpapiertje van een actionblok.

Nog een rood/groene creatiekerstbal gestanst, papier doormidden gesneden gestempeld met tekststempel van DC
een stukje vellum met een glittertje bestempeld met een tekststempel van stamp-it, gemat op een wit papiertje, brad toegevoegd en randjes rood gekleurd.


rood wit touwtje, helemaal in kerstsferen☺


De laatste rood-groene was eigenlijk een mislukking, ik vond em niet geslaagd totdat ik er kerstboompjes op plakte..maar deze zijn hol van binnen, dus die raken geplet in de postverwerking, dus die staat hier nog vrolijk op mijn eigen kastje..


stempels allemaal van DC, behalve in het witte middendeel, daarin stempel van Stamp-it en een rij rendieren van een sheet van Action
Ik dacht genoeg kaartjes te hebben gemaakt maar toen bleek dat er nog wel wat bij kon...


bij deze gebruikte ik een gelli print waarvan ik een strook sneed en plakte op mijn zelf gemaakte tekstvel. Ik stanste half het woord JOY uit de gelli print en vervolgens gebruikte JOY wat ik uit een rood kerstvel (action) printte, stempels van Stamp-it nog met witte stift wat sterretjes toegevoegdBij dit kaartje dezelfde gell print gebruikt maar dan verticaal
De letter O verschillende keren gestanst, uit rood en uit de rest gelli print.


zijranden bestempeld met dennentak van DC in groen en blauw


 Tekststempel van SI


Bij mijn moeder lag een leuk servetje, daarvan heb ik er eentje meegekregen


geplakt met mod podge op een witte ondergrond, deels afgescheurd, lintje en sterretjes geplakt, daarop een cirkel met stempel van SI en DC


Happy new year van de HEMA

met dik printerpapier aan het oefenen gegaan, er rolde een klein probeerseltje uit dat de naam kaartje niet verdient, maar ik vind em toch wel grappig, dus hij mag op mijn blog..


kleurige sneeuwstempeltjes van Papermania, middenin vellum met een SI stempel
Ik had de voorzijde langer dan de achterzijde en toen bleef ie natuurlijk niet staan (heel slim he☺)


onderzijde dus maar omgevouwen, daarop nog een stempel van de HEMA en dennentakjes van DC..


nog een proefstukje behang gebruikt als achtergrond bij deze ster, washi en zelf getekend randje


 winterGeluk stempel is van DC

En dit waren mijn kerstspinsels van dit jaar!
Rest me nog iedereen hartelijk te danken voor de bezoekjes en reacties, ben zelf niet zo actief met reageren, er is zoveel moois!

Ik wens jullie allemaal een goed en creatief  2015!3 opmerkingen:

 1. wat ben jij al aardig productief geweest ! wow, je bent er helemaal klaar voor zo ! in dit tempo heb jij tegen volgende kerst wel 300 kaarten denk ik =)
  allemaal leuke resultaten
  fijne feestdagen,
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een kaarten festijn!!! Schitterend, ook voor jou een hele fijne Kersttijd en een fantastisch , zo gezond mogelijk , creatief , gelukkig 2015!!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, je hebt je dit jaar wel heel creatief uitgeleefd, op kerstkaartengebied :)
  Supermooi allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties, positief, negatief, humoristisch of kritisch, zijn erg welkom!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails