Een blog om te kijken hoe creativiteit zich kan ontwikkelen......
-of toch niet?-

Thats the question!

Groet, Sproet...(alias Hermien)

vrijdag 6 februari 2015

Huisjes III

woensdag nog eens rond de knutseltafel gekropen, de buurman was zo vriendelijk de zaagmachine nog eens te teisteren en zodoende konden we weer aan de slag!


vorige week vrijdag had ik een superleuk stencilsetje van Heidi Swapp online besteld en daar ben ik hartstikke blij mee! we maakten een setj grijze huisjes waarop ik twee van deze ministencils gebruikte (hello en enjoy) de cirkels zijn van stampinback en het & teken is van,,,,,ehhhh...komt!

buurvrouw en ik bedachten bijna gelijk dat t misschien ook leuk zou zijn om een gaatje te boren en dus de boormachine tevoorschijn gehaald en...ik ben er helemaal verliefd op ♥♥♥
met het restje grijs de kleine huisjes gekleurd en daarop een stencil van stampinback gebruikt, vogeltjes die cut gebruikt en op het middelste huisje een klein rood hartje gesponst. 
toen nog een setje wit zwarte 'modernere' passend bij mijn huisje dat ik vorige week maakte (rechter huisje) gemaakt mbv stencils en zwarte acrylverf, zijranden afgeplakt zodat er een wit randje overbleef. ..zo weinig moeite met een geweldig leuk effect (vind ik dan zelf he ☺☺☺)


wie weet heb ik jullie een beetje aangestoken...?(arme mannen met zaagmachines ☺☺☺)

Fijn weekend!4 opmerkingen:

 1. Ik vind ze geweldig, maar wat ga je doen met je verzameling? Of kun je er geen afstand van doen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En ook deze staan hier prachtig Hermien!! Leuk dat je er zó blij mee bent, dat is het mooiste van creativiteit he...plezier tijdens het maken en als de creaties klaar zijn!
  Geniet ervan, want ze zijn zeker erg leuk!!! (ow..ik heb Arie nog geen opdracht gegeven hoor :-))
  Toedelsss, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig gemaakt !!! Heel mooi allemaal!!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties, positief, negatief, humoristisch of kritisch, zijn erg welkom!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails