Een blog om te kijken hoe creativiteit zich kan ontwikkelen......
-of toch niet?-

Thats the question!

Groet, Sproet...(alias Hermien)

zondag 19 juni 2016

Terug!

Nou ja, alweer twee weekjes, maar mijn voorraad kaartjes ed waren allemaal al vereerd met een plekkie op mijn blog, dus het wachten was echt op...een nieuwe creatieve bui!

Tijdens de vakantie ben ik zegge en schijven wel 1 avond wat aan het fröbelen geweest, dus daarover kan ik kort zijn..,.dus hier de korte versie...,en dan afgemaakt bij thuiskomst.

U herinnert zich vast nog (of niet) het leuke boekje dat ik maakte bij een workshop van Birgit Koopsen of..,.*schaam* heb ik dat nooit hier laten zien en heb ik alleen facebook en instagram....!!???

Ohh, een mens wordt toch soms wel heel snel oud ☻☻gauw wat fotootjes!


we maakten een boekje van aquarelpapier dat we met de gelliplate bewerkten en vervolgens bestempelden en...de voorkant (volgeltje) werd, buiten het vogeltje en de cirkels/bladen geverfd met turquoise verf en vervolgens nog wat bestempeld en met witte waxkrijt bewerkt..


de achterkant stempelde ik en daarop maakt ik later nog een oranje rood hart in het midden van de cirkel (GEEN FOTO VAN?)edit: toch wel!

binnenin stempelde ik alvast een paar bladzijden met stempels die ik zelf (nog) niet had. dan kon ik daarop thuis verder borduren.

In de vakantie maakte ik alvast wat op twee bladzijden, thuis maakte ik ze af


de eerste bladzijde kreeg die leuke cirkelstempel als van de voorkant, maar dan een kleinere maat (Carabelle studio) helaas de cirkel in het midden wat wiebelig en daardoor niet helemaal strak, of, beter gezegd, helemaal niet strak ☺de achtergrond gemaskerd met waxkrijt van Reeves, heerlijke kleurtjes!, nog wat gestempeld en twee harten gestempeld en geknipt


Stempels &@: Inkadinkado, Life en harten en cirkels: Carabelle, spiraalcirkel: Crealies, Celebrate: Hero Arts

de tweede bladzijde stond al in het teken van de Carabelle harten, dus daar heb ik nog maar wat meer aan toegevoegd...!

 alle stempels van Carabelle!


Enjoy en Life zelf geschreven

Niet veel gemaskerd, ik vond de kleuren al zo lekker :-) dat waren de eerste twee, nog een heleboel bladzijden te gaan!

4 opmerkingen:

 1. Echt een heel mooi boekje op zich! Leuk dat je het nu kan vullen, dat wordt een soort art journal. Prachtige pagina's al!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, wat een prachtig boekje, zo mooi gestempeld en mooie kleuren ! Ik ben momenteel ook in een Carabelle fase, doe er wel eens wat anders tussendoor. :)) Groetjes, Enny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je boekje was al heel mooi langs de buiten kant maar het wordt zeker een juweeltje aan de binnenkant door je mooie creaties!!!

  Veel plezier!!
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties, positief, negatief, humoristisch of kritisch, zijn erg welkom!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails