Een blog om te kijken hoe creativiteit zich kan ontwikkelen......
-of toch niet?-

Thats the question!

Groet, Sproet...(alias Hermien)

zondag 21 augustus 2011

Arm geworden-maar wel gelukkig!

Gisteren was het dan zover!

Goed voorbereid, eerst een goedkoop treinkaartje bij de AH gescoord (voor 14 euro een dag onbeperkt reizen), via internet een toegangskaartje gekocht..

Gemaild met Janine of ze dacht dat het wat was... (-niet helemaal haar smaak, dus ☺)maar ik wilde dan toch eens voor het eerst (!) naar een kaarten/scrapbeurs, en deze was nog redelijk in de buurt (Zwolle)

De knotsgekke kaartendagen ...

De reis ging voorspoedig, de transfer naar de IJsselhallen weer niet, want volgens een conducteur was het maar een schijtendje lopen, maar dat viel voor deze brakkepotenpilote niet mee (meer dan een kwartier op sjouw..) maar goed, we kwamen, we zagen en we trokken de portemonnee (wel vaker dan 1 keer!)

Veel papier & scrapspullen, stempels, ponsen, knip- en plakvellen (hou ik niet van) en demonstraties, workshops..

Ik arriveerde elke keer net te laat voor een workshop, maar van kijken leert een mens ook, nietwaar!

Al met al had ik wel wat leuke aanbiedingen verwacht, of lekkere sneup&graaibakken, maar die waren er niet veel, ik hoorde om me heen ook veel opmerkingen dat het DUUR was..

En tsja, aan het gewicht van mijn portemonnee te merken had men gelijk..

Maar, ik ben wel ontiegelijk BLIJ met wat ik kocht (let op, ook wel een paar koopjes!)

Wat een uitgebreid verhaal voor die paar kiekjes die nu volgen, maar vooruit, daar komt de BUIT!


I-Cling stamps van Studio G, slechts 1,50 per setjeMooi papier, vooral dat bruine craftpapier zoek ik al een poos!
Rechts twee setjes met snij-resten, voor slechts 1 euro per set op de volgende foto de kleurtjes, prima te gebruiken voor een mini-tag, zie rechts boven een klein probeerseltje..
2 zakjes met uitgesneden ovalen en vierkantjes, ook maar 1 euro per zakje..voor vele doeleinden geschikt!twee doosjes met dun houten embellishments
daarboven nog twee metalen roosjes.. ♥

 Een verzameling stempels en sprankelende colorboxkleurtjes..
een aantal stempels best duur (maar ik vond ze te leuk) andere voor een prikkie (1-2 euro)

de twee links boven en de tweede van links onder, ook de alfabetstempeltjes hieronder waren maar 1,50 per alfabetde lang -niet gekochte- colorblender (of hoe heet dat ding) nu aangeschaft voor 2,50 ☺


3 tinnetjes soft color met applicators, ik zag iemand een demonstratie geven en tsja, prachtige kleuren dus...verkocht! Daarbij nog een snijmal die ook foam kan snijden vlinders

En.....(vergeten op de foto te zetten) van Tim Holz de snijmal Tattered Florals
deze dus!»»»»»»»U begrijpt dat ik vandaag met de pootjes omhoogzit, uit te puffen en na te gloeien van al dat moois..het staat lekker uitgestald op de tafel, kan ik elke keer nog even na-genieten..!

Goed weekend!7 opmerkingen:

 1. Leuk alles. Als ik dat geweten had, hadden we samen kunnen gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ja zeg, nu ben ik het zeker ook nog schuld dat je veel te veel hebt uitgegeven?? hahahaa, maare, mooie buit heb je meid, als je dit aankon dan kun je vlg jaar de AS ook aan hoor ☺ die roosjes heb ik ook ooit gekocht voor 1 eurie, hahaa, maar de rest was nieuw, leuk joh die alfabetjes en dan zo goedkoop. Ik ga over 2 weekjes naar de Stempelmekka, dussssssssssssss sparen!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heerlijk, zo'n dagje uit met 'buit' toe :) Lekker uitrusten en dan maar stempelen, kleuren, ponsen, plakken... leuk leuk leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke spullen heb je gekocht, en ja wat Janine zegt is waar...als je dit aankunt is de AS beurs erg leuk!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke aankopen! Daar kun je weer even mee vooruit, je hoeft je, net als ik, deze winter weer niet te vervelen. Ik was vorige week naar Den Bosch (ook een buit op mijn blog), eigenlijk omdat ik ook nooit iets nodig heb .... ha ha!
  Leuk stencil van de vlinders, leuk soft color spul om mee te sponsen, de stans van de bloemen is geweldig, leuke stempels, mooi papier (want dat hadden we nog niet!), kortom, erg leuke dingen!
  Groetjes van Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat werd dus nog meer sjouwen op de terugreis :) Maar wat een mooie dingen heb je meegebracht! Daar gaan heel veel mooie kaartjes mee gemaakt worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een heerlijke dingen heb je gekocht , veel plezier er mee !
  Lieve groet ♥RINI♥

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties, positief, negatief, humoristisch of kritisch, zijn erg welkom!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails