Een blog om te kijken hoe creativiteit zich kan ontwikkelen......
-of toch niet?-

Thats the question!

Groet, Sproet...(alias Hermien)

donderdag 24 november 2011

........

Vandaag een simpele titel ☺☺☺


Eigenlijk maak ik nooit kerstkaartjes, omdat kerst, jarenlang meer in het teken stond van Fleur (en dus wel verdrietig) dan van ´feest´...en aan de ene kant is het, in mijn ogen, eigenlijk maar raar dat we mensen fijne kerstdagen moeten wensen..

Daarom maakten wij (manlief helpt!) al jaren nieuwjaarswensen, want dat vind ik eigenlijk ook logischer, ik wens iedereen een goed nieuw jaar, iets voor elke dag dus!

Maar goed, deze keer wat gezwicht voor de leuke stempels en stanzen en  ook omdat verdriet meer is verworden tot een weemoedig denken aan..

(al beloof ik niet dat iedereen voor kerst een kaart ontvangt, want er zijn er maar een paar gemaakt en nieuwjaarswensen zijn ook ergggggg leuk om te maken ☺)

Bij het bovenste kaartje wilde ik eigenlijk het vogeltje ´spiegelen´ maar ik wist niet meer hoe dat moest (en nog niet, ik zag het ooit wel ergens...)

Stempels allemaal van de Action (meen ik)

Onderste kaartje vind ik eigenlijk zo al mooi, aquarelpapier gekleurd met ecoline, ster eruit gestansd en de buurvrouw bedacht om em zo aan het kaartje te maken, erg leuk (tenminste, dat vind ik...☺)

Later meer!

4 opmerkingen:

 1. Het gaat je weer gemakkelijk af met mooi resultaat. Die bovenste vind ik erg mooi. Ik hou van (vredes)duiven.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Sproet,
  Voor jullie hebben de kerstdagen een eigen betekenis gekregen. Het is zeer begrijpelijk dat het geen feestelijke sfeer voor jullie heeft. Veel sterkte!

  In ons gezin vieren wij feest om ons christelijk geloof, dat Jezus is geboren en we zo Zijn liefde mogen ervaren. Dat betekent niet, dat alles altijd op rolletjes loopt, of we niet verdrietig worden, maar we mogen hopen.

  Ik heb er even over nagedacht, of ik dit wel zou schrijven. Hopelijk voel je je niet 'bedreigt' of vind je mijn reactie anders vervelend. Dat is niet mijn bedoeling!

  Ik wens jullie ontzettend veel sterkte toe. Een kind verliezen, dat is heel heeel heeeeel erg!

  Mag ik nog zeggen, dat ik je kaartjes leuk vind?!
  Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ieder zijn eigen manier, dat is toch prima. De kerstdagen hebben voor jullie nu eenmaal een andere betekenis dan voor de meeste andere mensen, gewoon door doen waar je je zelf goed bij voelt xox

  Je kaarten zijn super, mijn favoriet is de onderste. Doe mij ook zo'n buuv' met slimme ideeën :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat je je ook aan de kerstkaartjes waagt! Hoe je zo'n vogeltje spiegelt, ik zou het ook wel willen weten :) Die onderste heeft wel iets heel speciaals! Mooie stans ook!

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties, positief, negatief, humoristisch of kritisch, zijn erg welkom!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails