Een blog om te kijken hoe creativiteit zich kan ontwikkelen......
-of toch niet?-

Thats the question!

Groet, Sproet...(alias Hermien)

maandag 31 oktober 2011

Herfst!

Al een tijdje geen geknuts in huize weltevree maar gisteren wel een paar leuke plaaaaaaaatjes geschoten in onze eigen tuin..

Herfst, prachtige kleuren en een fuchsia die maar van geen ophouden weet..(zie ik net, op de foto dat er nog een drietal luizen in paraderen ook..!)

(zoek de luisjes)






 

en hoe aan de hortensia het ene bloementuifje nog volledig in bloei staat, terwijl een ander al vergaat!

Geniet ervan!



donderdag 20 oktober 2011

Terug van weggeweest

Hoi allemaal!

Inmiddels zijn we alweer een paar daagjes thuis, na een weekje relaxen in Turkije..

Helemaal relaxt was het niet, want de heenreis, en dan m.n. de landing, verliep niet zo prettig (understatement)
Het was erg slecht weer in Antalya, we werden gelijk in de file gezet en de piloot wist te vertellen dat er meer dan 100 vliegtuigen in de buurt ´hingen´ te wachten op de landing..

dat soort informatie is nou niet iets wat ik wil weten, maar vooruit, dat ging nog. Erger was de enorme turbulentie en luchtzakken...daar werd ik toch wel wat groen van..

Toen de buurvrouw hartstochtelijk in een zakje begon te kotsen heb ik me weten te redden met mijn waterflesje en sjaal, flink natmaken en deppen en rustig doorademen..

Uiteindelijk werd de landing ingezet en toen we op een paar meter boven de grond waren en de opluchting al voorzichtig door het raampje gluurde, toen maakte de piloot een doorstart..

Hoorde je voordien nog wat gefluister (en huilend kind) na de doorstart was het doodstil in het vliegtuig.

Naast me zat manlief in de kramp (de leuning bleef net heel) ikzelf werd juist heel rustig..

al met al hebben we nogmaals geprobeeerd te landen, nu tegen de wind in, en dat lukte..Nog niet eerder was ik zo blij vaste grond onder de voeten te hebben!! pffffffffffffff..

Dus nu weer thuis, de bruine kleur (voor zover aanwezig) rent met sneltreinvaart de deur uit, ondanks mijn verwoede pogingen met zelfbruinende creme toch nog een beetje het vakantiegevoel vast te houden en morgen mag ik alweer een dagje aan het werk..

Intussen had de postbode het druk, kreeg nog een prachtkaart van Rein en Godelieve (en een mooi bestempelde wasknijper met lint) die verschijnen  hier binnenkort op de kiek..

Verder is de voorraad niet bijna op, maar schoon op, dus voorlopig nog even geen kaartjes van eigen hand, gelukkig zijn er genoeg creatievelingen over om te bezoeken..

vrijdag 7 oktober 2011

De voorraad is bijna op!

Dus het wordt hoog tijd voor een nieuwe voorraad, deze kaart weer geïnspireerd door mijn bezoekje aan het Ludiec standje op de beurs!





Goed weekend!

maandag 3 oktober 2011

Post

Nu is gastblogger zijn bij DIOL al een hele EER maar het is toch ook heeeeel erg leuk om de brievenbus te horen klapperen met een bedankje!

Van Hermine kreeg ik deze prachtkaart!!

Jammer genoeg vangt ie niet de glans die je in het echt wel ziet, maar iedereen kan zien dat het een kunstwerkje is!




Prachtig he?

Dank Hermine!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails