Een blog om te kijken hoe creativiteit zich kan ontwikkelen......
-of toch niet?-

Thats the question!

Groet, Sproet...(alias Hermien)

vrijdag 30 december 2011

Landelijke boeketjes

Natuurlijk hebben we de afgelopen dagen de woonkamer wat opgefleurd en eergisteren bedacht ik dat ik mijn boeketjes nog wel wat ´landelijker kon maken´

De tulpen en anemonen in vierkante potten gedaan wat groen ertussen.. en toen







Een paar rode takken korter geknipt en samen een beetje om elkaar heendraaien en van de een naar de andere hoek in een boogje zetten. Een stuk lint erom knopen voor een leuk effect (tenminste, dat vind ik zelf ☺☺☺)

Wordt een gewoon boeketje toch net even anders!
(PS gisteren kaartjes gemaakt, dus binnenkort meer blogjes!)

Goede jaarwisseling gewenst en vooral een GEZOND 2012 (voor zover mogelijk dan he?? Ik grijns/mopper wel eens dat de gezondheid nog moet komen..☺☺☺)

woensdag 28 december 2011

Kerstkaartjes

Omdat de puf ontbrak heb ik dit jaar, voor het eerst in jaren, geen zelfgemaakt kaartje verstuurd... Een simpel maar leuk kaartje, dat vond ik tenminste zelf wel (dat het ook nog eens erg goedkoop was was bijzaak, maar wel een leuke ☺)

Het voelde wel een beetje vreemd, maar vooruit..

Volgend jaar beter en voor je het weet IS het al volgend jaar.

Natuurlijk wens ik iedereen een heel goed nieuw jaar, dat er wensen vervuld raken én dat er vooral ook wensen over blijven!

Veel liefs,

woensdag 14 december 2011

Helaas

peanutbutter, de puf is weggezogen door de oogarts, waar ik weer anderhalf uur mocht wachten (een vorige keer zelfs 3 uren!) en te horen kreeg dat mijn oogje (dat ooit een aanvaring had met een tak, u weet het nog wel/niet) toch gelaserd moet worden

De verbandlens helpt dus helaas niet genoeg..ik had al een blauw vermoeden..

Dus Art Journey af moeten bellen..balen! Maar wie weet binnenkort (zaterdagmiddag??)  toch nog eens een poging wagen om..een gezellige knutselmiddag te organiseren..

I hope so!

dinsdag 13 december 2011

Laatste kaartjes

dan resten nog 2 kaartjes en is het tijd om weer nieuwe te maken!

Morgenavond ga ik met de buuf naar Art Journey in Sleen voor de nieuwe winterstempels, maar vooral om een avondje gezellig te knutselen!







Het eerste kaartje gemaakt mbv nestabilities, eerst de ondergrond in kleur gezet, vervolgens gesponsd. Deel van een gebakspapiertje geknipt, knoopje bloempje en stukje vellum bestempeld.

Het tweede kaartje is een zusje van die met de roosjes..van een weekje geleden. 

zondag 4 december 2011

Tag en klein kaartje

Mijn moeder vond de kleurtjes van de sjaal wel erg leuk, dus heb ik, van de rest van die enorme bol, nog een sjaal gebreid. Dat als een kadootje verpakt met een tag erbij in de stijl van het kadopapier..(hier niet op de foto gezet)








(Tag tim holtz, twee kleuren papier erop geplakt en door de cuttlebug gehaald, stukje karton gescheurd en alles ´gewit´ met picked fence-zie eerdere posting- houten minivogeltje , wat raffia, een klein veertje en een stukje muziekstempel)


Uit datzelfde bakje een bloem gebruikt voor het volgende minikaartje




Vellum gescheurd en beplakt met kranten papieren bloem (Tim Holtz stans), daarover gestempeld.

Achtergrond bruin papier op blauw papier geplakt en door de cuttlebug gehaald, eigenlijk spreekt alles wel voor zichzelf ☺☺...

Goed weekend nog!


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails