Een blog om te kijken hoe creativiteit zich kan ontwikkelen......
-of toch niet?-

Thats the question!

Groet, Sproet...(alias Hermien)

maandag 5 maart 2012

Hollen en stilstaan

De inspiratie kwam vorige week haast uit m'n oren..intussen is het meeste alweer bezonken

Afgelopen weekend aan het infuus, voor het eerst mijn eigen port a cath aangeprikt, dat ging wonderwel (2e keer raak!) , dus wie weet worden we, zelfs voor de infuusjes, weer helemaal onafhankelijk  (dat vind ik een groot goed ☺☺☺)

Volgens mij heb ik nog een kaartje in mn archief staan dat nog niet is verschenen, dus daar komt ie (3 x raden.....deze is ook weer heeeeeeeeel simpel ☺☺☺)


Hier kwam mijn ´ik weet niet wat ik met zo´n groot vel achtergrond moet doen´ gevoel weer opzetten en heb ik mijn, met toververf gefabriceerde, sheet toch maar weer opgedeeld, in vlindertjes en blommeh..

De kleur is wel helemaal mooi (tenminste.... ☺) twee kleuren blauw gemengd, in de tekststempel geprobeerd ook met twee kleuren te werken..(wie goed kijkt ziet het..)

Dus eigenlijk tijd om weer wat te fabriceren...!

Tot later (kan wel even duren...)!

9 opmerkingen:

 1. Dit is een heel mooi kaartje. Super leuk hoor.
  Groetjes Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eenvoud siert.......een kaart. Liefs, Marleen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed van je, zelf aangeprikt, ik doe het je niet na, maar gelijk heb je onafhankelijk zijn is fijn. Net zo fijn als naar jou kaartje kijken ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind je kaartje erg mooi gelukt!!

  Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Schitterend kaartje, heel mooi.
  groetjes Bennarda (Ballie)

  http://balliescreationballie.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg mooi kaartje Hermine!
  Goed van je...dat zelf aanprikken!
  Ik bewonder je optimisme!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi blauw van de vlinders en bloem. Leuk dat ze niet helemaal vastgeplakt zijn, waardoor je toch die dieptje krijgt. Mooie tekst erbij, dus een prachtige kaart als eindresultaat! Van een ander vind ik dit altijd zo knap om te zien hoe goed "less is more" werkt, van mezelf denk ik dan altijd, mwah .....
  Pas je op dat je geen al te goede vriendjes met je port a cath wordt? Hoewel, toch maar wel, want wij MenSjes zijn toch wel heel erg gesteld op onze onafhankelijkheid. En als je dat daarmee kunt bereiken, zoals je zegt, een heel groot goed! Fijn dat het meteen zo goed is gegaan meis, stemt optimistisch, lijkt me.
  Groetjes van Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik kwam via via op je blog, maar wat een mooie dingen staan vind ik hier! Vooral deze kaart sprong mij gelijk in 't oog: schitterend! Echt een schoolvoorbeeld van 'less is more'. Heel mooi dat wit met blauw en de wat sierlijke tekst!
  Groetjes Annet

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties, positief, negatief, humoristisch of kritisch, zijn erg welkom!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails