Een blog om te kijken hoe creativiteit zich kan ontwikkelen......
-of toch niet?-

Thats the question!

Groet, Sproet...(alias Hermien)

zaterdag 16 juni 2012

die nieuwe stempel

vond zijn weg naar wat een verjaardagskaartje voor de buurvrouw zou worden, ik ben nog niet helemaal tevreden (soms is het moeilijk met een te mooie stempel iets te maken wat nog leuker is, merk ik..) maar goed..alle begin is moeilijk (en ik beschouw mezelf nog steeds wel als beginneling.. ☺☺☺)


dat randje afgekeken van Klaartje..voor de rest denk ik dat het aquarelpapier een beetje te gulzig aan het slurpen was, niet alle inkt bleef goed zichtbaar ..ach..

Verder was mijn andere buur helemaal blij want zij had twee bonte spechten bij haar in de tuin gesignaleerd..en ja, de volgende dat zagen wij ze OOK...prachtig, moeder met kind, moe ging naar het voer en kind wachtte in de boom tot moe die weer terugkwam met voer..

Genieten, wat een prachtige vogels!

De volgende dag vond ik, tot mijn verbijstering, een dode bonte specht voor mijn tuindeur, al helemaal verstijfd, waarschijnlijk tegen het raam gevlogen en nekje gebroken..


Zo sneu! ik had al hele visioenen van een jong wat aan het verkommeren was of van een moeder zonder kind....maar dit was toch een andere, want vandaag zagen we moeder met kind weer!!

Ineens bonte spechten in de wijk, het is hier een vogelparadijs, zo langzamerhand!

Genieten!!9 opmerkingen:

 1. Jouw aquarelkaartje is prachtig!! Echt een schilderijtje!
  Wat jammer van die specht. Wij hebben ze ook in de tuin, ze komen op de hazelnootjes af. Gezellig geklop :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. toch een heel mooie kaart ! en dat alles niet even mooi afdrukt, heeft ook z'n charmes vind ik ! jammer van de specht... misschien kan je hem laten opzetten voor een school of zo ?
  grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kaart, en oh wat sneu, het beestje is zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke kaart met een gaaf randje!

  Wat sneu voor de specht.
  Wat leuk dat die in je tuin hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. nou beginneling, laat je van deze beginneling zeggen.... wauw!!! mooi gemaakt meid, helemaal af!! En wat bijzonder, een bonte specht, gelukkig doet ie het weer ☺ is wrs wel wat gewend met zijn koppie? En ja genieten he, hier is het ook zo'n vogelparadijs, en kikkers en paden ook... zucht .. nouja, je kunt niet alles hebben neit waar ☺

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind dit een prachtig werk hoor van jou.
  De kleurenkeuze is geslaagd en het boordje maakt het helemaal af!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jij een beginneling. Hou toch op. Je bent een prof. Wat een prachitge kaart. Ik vind het juist mooier als het niet helemaal pakt. Natuurlijker. En die specht. Wat sneu. Gelukkig niet de moeder inderdaad. Liefs, Marleen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind de stempel ook mooi! Heb zin om met Distress aan de slag te gaan, maar toch voel ik een (kleine) drempel. Het moet bij mij het liefst netjes...
  Maar bij anderen kan ik zo genieten van diverse technieken. Jouw kaartje vind ik zo vrolijk, mooie kleuren heb je ook gebruikt. En op wit komt alles zo helder uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi gemaakt!! Als je de stempel ooit kwijt wilt, dan weet je me te vinden, toch?

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties, positief, negatief, humoristisch of kritisch, zijn erg welkom!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails