Een blog om te kijken hoe creativiteit zich kan ontwikkelen......
-of toch niet?-

Thats the question!

Groet, Sproet...(alias Hermien)

zaterdag 5 september 2015

Voor mijn moeder II

Het tweede setje is iets heel anders, gebaseerd op de kaart uit deze posting , die kaart staat op de pronk en toen bedacht ik dat het misschien ook wel leuk zou zijn om er kleine broertjes en zusjes bij te maken, dus ik halveerde het formaat en ging aan de slag
er was een potje gele ecoline omgevallen en dat zag ik pas laat...dus een vel aquarelpapier gepakt om toch nog wat te profiteren van dat lekkere geel..


toen nog wat primairy elements poeder aangemaakt (blauw, dat heeft een mooie glans..) en daar met de losse hand wat mee aan het kliederen geslagen, de sprayflacon water bij de hand en zo werd de achtergrond een feit. de andere kant van het papier kleurde ik met blauw en fuschia (primairy elements)


ik maakte de vouwen mbv de scor pal en zo kwam de opening middenvoor.. toen aan het stempelen, de tekst met stazon teal, de bloemen met wit geembosst, ingekleurd met fuschiaroze en verder nog wat stempels als vulling, spikkeltjes en sprietjes, bovenin nog een bladmotiefterwijl ik na zat te denken hoe ik de kaart dicht zou kunnen houden viel mijn oog op een roze papierclip, handige vorm, je steekt beide zijkantjes tussen de spiraalvorm en klaar!


Gebruikte stempels:

Allemaal van DC, behalve de spikkeltjes, die zijn van Tim Holtz

1 opmerking:

Reacties, positief, negatief, humoristisch of kritisch, zijn erg welkom!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails